En bättre present

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Cervera.se.

Jag har sen innan två ljusstakar från Orrefors i serien Carat, dom har ni även sett på bloggen ett flertalet gånger i andra inlägg. I kombinerad julklapp och födelsedagspresent fick jag den här superfina, något mindre blomvasen i samma serie. Och jag älskar den! Det är sällan man har en superstor bukett med snittade blommor hemma, men i en mindre vas räcker ett par-tre blommor vilket kanske känns mer ”affortable”.

2-pack Carat Ljusstake: HÄR

Carat vas: HÄR

Den här vasen finns även i en modell större om man skulle vara intresserad av det! Den hittar ni HÄR. Har man en något större budget på present till sig själv eller någon annan så är både den mindre och större vasen ett superbra alternativ. Kanske fyller någon nära år, kanske tar ett syskon studenten i vår? Jag är i varje fall supernöjd med min, både till utseende och storlek!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..