Going to…

Yes, it’s happening again!! Lyckligtvis så besöker jag även Paris våren 2018, närmare bestämt den 3-6 maj! Jag och Oskar åker dit med anledning av vår treårsdag, men vi åker faktiskt dit tillsammans med Oskars kompis Tobbe och hans flickvän Hannah som också firar tre år tillsammans. Goals goals goals!

Hotellet vi har bokat heter Trinité Haussmann och ligger nära Moulin Rouge, dvs i området Monmartre. Här får man ofta som mest för pengarna och jag tycker verkligen att det här hotellet är ett väldigt bra exempel på det! Tre nätter för två personer kostade 3500 kr med kostnadsfri avbokning inkluderad, det blir alltså ungefär 1750 kr/person. Och baserat på hotellets bilder, samt gästers bilder på TripAdvisor så ser det ju verkligen ut som att det är ett nytt och fräscht hotell man får för dom pengarna!

Med billiga SAS Ungdom-biljetter dit och hem så landar hela resan på 3000 kronor vardera, det tycker jag är väldigt prisvärt. Sen tillkommer såklart utgifter för nöjen och mat, men ändå! Jag är (som vanligt) riktigt taggad på att åka tillbaka till Paris!!

  1. Hej Mathilda! Jag och min pojkvän ska till Paris i slutet av april, och vi har aldrig varit där! Har du några tips om bra restauranger, eller ställen att besöka? Behöver tips tips tips

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..