Min favoritpalett

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN SEPHORA.SE OCH LYKO.SE


Min absoluta favoritpalett i hela vida världen är denna; Modern Rennaisance från Anastasia Beverly Hills. Efter att ofta ha lånat Andrea’s så gav hon mig till slut en egen i födelsedagspresent och det blev jag såklart väldigt, väldigt glad över! Den innehåller varma färger i bruna, rosa och lila toner och på bilden här ovan ser ni mina tre personliga favoriter; ”Vermeera”, ”Buon Fresco” och ”Venetian Red”. Alla färgerna är riktigt pigmenterade och det är delvis därför jag gillar den så mycket.

Den här paletten är verkligen den perfekt present till någon för den kostar en slant, en ögonskuggepalett för närmare 600 kronor är kanske inget man unnar sig själv så ofta. Därför har jag också samlat fem andra alternativ på ögonskuggepaletter som går i samma toner, men som är betydligt billigare. Jag älskar palett nr 2 från NYX, sååå fin!


1an – 399 :- // 2an 199 :- // 3an – 179 :- // 4an – 179 :- // 5an – 135 :-

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..