Helgens planer

Välkommen kära fredag, I’ve been expecting you!! (Okej, fredagar förväntar man sig väl varje vecka, men den här har jag sett fram emot lite extra) Varför? Jo, för idag så har jag och Ronja redovisning på vår B-uppsats och efter det vankas party…

FREDAG: Precis som jag nyss skrev så har jag och Ronja redovisning på vår egen uppsats, samt opponering på en annan grupps. Vi ska ses 9.30 och sen kommer jag nog inte från skolan förrän efter 13, det blir en del timmar med andra ord. Efter det ska jag i varje fall till gymmet, sen hem och duscha och göra mig i ordning för kvällen. Imorgon är det Pizza, Party & Prosecco 2.0 på schemat och efter pizza-middag bär det av mot Backdoor. Det är första gången för mig och jag är jättetaggad!!

LÖRDAG: Förhoppningsvis mår jag som man brukar göra efter en rolig utekväll! Därför har jag inga planer för lördagen, varken på dagen eller kvällen. Jag ser fram emot att sova länge, ta det lugnt och kanske äta tacos på kvällen.

SÖNDAG: Även här är mina planer fåtaliga, skönt nog. Eventuellt ska jag vara lite barnvakt under dagen, men annars är jag taggad på att laga lite god mat. Kanska till och med baka något, vi får se. Jag får ta dagen lite som den kommer!

Har ni något roligt inplanerat i helgen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..