4 snabba treats med cookie dough

På torsdag kommer mitt fjärde och sista recept i denna lilla miniserie upp, jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra. Tanken är att det ska gå supersnabbt, vara superenkelt och självklart supergott. Ett annat kriterie är att receptet ska innehålla cookie dough, antingen i otillagad eller i tillagad form. 😉 Det sista receptet kommer alltså upp på torsdag, men tills vidare tänkte jag lägga upp dom tidigare recepten i ett samlat inlägg såhär. Då får ni bättre översikt över vad jag gjort hittills!

RECEPT 1: Cookie dough-tryfflar med två sorters choklad

Alltså MUMS!! Riktigt enkla praliner fyllda med bara massa cookie dough, doppad i choklad och toppad med ännu mer choklad. Det här receptet kräver ingen tillagning och du slänger ihop det på typ… 15-30 minuter beroende på hur många du ska göra. Inlägget med receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/17/cookie-dough-tryfflar/

RECEPT 2: Cookie dough-glass

Precis som föregående recept så kräver detta zero tillagning, men den färdiga glassen kommer behöva lite tid i frysen för att stelna ordentligt. Det här är en bra mycket billigare variant (och dessutom ”hemmagjord”) på Ben&Jerry’s kända smak Cookie Dough. Jag vågar nästan påstå att den är godare också eftersom du kan ha i så stora bitar + så stor mängd av kakdegen som just du gillar! Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/24/hemmagjord-cookie-dough-glass/

RECEPT 3: Chocolate chip cookie-cheesecake in a jar

Av alla de tre recept jag gjort hittills så är jag mest nöjd med den här desserten! Den imponerar på alla dina gäster, men tar dig i princip ingen tid alls att göra. Orkar du inte göra egna kakor så kan du enkelt fuska och köpa färdiga, då går det ännu snabbare. Denna riktigt insta-vänliga dessert hittar ni recept på här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/31/chocolate-chip-cookie-cheesecake/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..