Veckans planer

Ny vecka, nya tag!! Jag har skönt nog en ganska lugn vecka framför mig med ganska lite tid att spendera i skolan. Jag har därför tänkt lägga krut på att spela in en väldigt rolig video till Youtube-kanalen, samt laga god mat att lägga upp på bloggen. I helgen vankas det festligheter; på fredag ska jag, Andrea mfl fira Sofie från Ångestpodden som fyller 25 år! På lördag ska jag och några till tjejer fira världens bästa Frida som fyller år nästa vecka. Men mer om helgen får ni, som vanligt, veta på fredag!

Förresten! Jag lägger ju upp flera recept i veckan här på bloggen, men jag frågar er väldigt sällan vad ni skulle vilja att jag lagade. Har ni några önskerätter? Något recept som egentligen innehåller kött som ni skulle vilja ha en vego-tappning på? Kom med förslag!!

  1. Jag har inte stenkoll på dina tidigare recept men jag hade tyckt det vore kul om du lagade rödbetsbiffar, carbonara liknande rätt och nyttiga, matiga maträtter!

    Ha en fin dag 🙂

  2. Jag skulle älska lite goda, mättande sopprecept!!
    Jag vänder mig ofta till din blogg för matinspiration och soppor är bra då dom värmer och man kan laga mycket på en gång! kram

  3. Kan du inte testa göra egen gnocchi med någonting gott till? Jag älskar gnocchi men sen jag blev veg tycket jag det är svårt att hitta på saker/såser att äta med med/till då nästan exakt alla recept man googlar fram innehåller kött! 🙂

  4. Något jag tycker är svårt är vego-matlådor som inte behöver värmas i micron?! Ibland är det så krångligt att komma intill en micro i skolan haha 😉 Älskar dina recept och handlar till ett nytt av dem varje gång jag veckohandlar 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..