Helgens planer

Hej hörrni! Hoppas allt är bra med er, jag själv vaknade upp ganska utvilad imorser och är på bra humör. Jag har en rolig helg framför mig, det här är helgens planer….

FREDAG: Nu på förmiddagen har jag klippt nästa veckans podd och jag ska alldeles strax iväg och träna, jag och Frida ska på HEAT. Som ni vet är det mitt favoritpass på Sats så jag är riktigt taggad! Efter träningen ska jag hem, spela in en haul till Instagram, duscha och sen börja röra mig mot Andrea. På kvällen ska vi äta middag tillsammans innan vi ska hem till Ida och Sofie för att fira Sofie som fyller 25, wihooo! Det ska bli svinkul, men jag ska ta det lugnt och komma hem i tid.

LÖRDAG: Efter en härlig sovmorgon ska jag iväg på mitt kusinbarns 1-års kalas, sen bär det av hemåt för att ta det lugnt och göra mig i ordning för kvällen. Än är det inte slut på helgens festligheter. 😉 På kvällen ska nämligen Frida firas! Jag, hon, Emelie och Sonja ska äta middag och sen ska vi ut, som det ser ut nu så drar vi till Backdoor. Dom har ett golv som kör mello, hits och guilty pleasures hela kvällen, kan det bli mycket bättre??

SÖNDAG: Här kommer jag inte röra en fena!

   1. Du vet väl att det är en gayklubb? Approprierande att gå dit som straight med straighta vänner. Gaylivet är inte en ”kul” attraktion utan något som folk har kämpat för. Hoppas du kämpar för hbtq+ världen också! Och inte bara går dit för att det är kul…

    1. Självklart är jag medveten om det och jag förstår verkligen den synvinkeln. Men att jag går dit betyder inte nånstans att jag inte respekterar hbtqia+, du har ju dessutom ingen insikt alls i vad jag har för läggning eller vad mina kompisar har för läggning? För mig är det ett sätt att komma bort från en klubbkultur som innefattar oönskade övergrepp, killar som inte tar ett nej etc. Dessutom är det ALLTID schlager, hits och ”guilty pleasures” som jag vill dansa till när jag är ute – jag har aldrig hittat några andra klubbar som prickar in min musiksmak så bra! 🙂

     1. Håller verkligen med kommentaren ovan, vi i den ”världen” är otroligt trötta på straighta som tar tillträde till den när de önskar. Att jämföra med CA

 1. Ska du ej gå och se fifty shades freed? Eller du kanske redan såg den på förhandsvisning? Kan du i så fall skriva en recension om den? 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..