”MATHILDA-20” // 20% rabatt hos NA-KD

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från NA-KD.

Då var det dags för mig att bjussa på ännu en rabattkod med NA-KD, precis som förra gången är det ”MATHILDA-20” ni ska uppge i kassan för att få 20% rabatt på ett helt köp! Rabattkoden funkar inte på reavaror, men annars är det bara att shoppa loss med min kod. 😉 Härligt nog är det ju fri frakt i hela världen hos NA-KD!

Bilden här ovan är tagen igårkväll innan jag och Andrea skulle iväg och fira Sofie’s 25-årsdag. Jag bär en off shoulder-blus och ett par glittriga byxor från NA-KD, det blev en sjukt snygg (och väldigt bekväm) kombo!


Byxorna: HÄR // Blusen: HÄR

Happy shopping älskade ni – hoppas ni har en hittills underbar helg! <3

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..