Veckans frågor

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från NA-KD.com och Eleven.se.

Länk till klänningen: HÄR // Länk till kepsen: HÄR

Q: ÄLSKAR klänningen och du passar så himla bra i den!!! Min fråga till dig är vilken storlek du har i den och om du tycker den är normal i storleken? Kramis
A: Hej – och tack så jättemycket. Jag ÄLSKAR den. <3 Jag bär strl 36 i klänningen, vilket jag också gör i majoriteten av mina kläder. Så jag, jag skulle säga att den är normal i storleken!

Q: Ska du ej gå och se fifty shades freed? Eller du kanske redan såg den på förhandsvisning? Kan du i så fall skriva en recension om den? 🙂 
A: Hej! Nej, jag har inte sett den och planerar inte att göra det heller faktiskt. Jag och Andrea rådissade hela konceptet redan inför förra filmens premiär, inte BDSM-biten utan snarare det faktum att han är ett psyko. Det är väldigt märkligt att måla upp en psykiskt sjuk man som gillar att skada kvinnor som liknar hans mamma som något drömmigt. Jag tycker det är lite skrämmande att så många ser på Mr Grey som ‘goals’, ännu mer skrämmande att jag själv varit en av dom. Jag accepterar BDSM i all form så länge det finns samtycke, men Mr Grey’s bakgrund ger hela historien en väldigt obehaglig twist…

Q: Hej Mathilda! Har inte du tipsat om dina favorit ansiktsmasker i något inlägg förut? Hittar inte det, kan inte du länka till det?
A: Det stämmer, det har jag! Länk till inlägget kommer här: http://mathildalundqvist.se/2017/12/27/3-st-ansiktsmasker-jag-rekommenderar/. Jag vill framförallt lyfta ansiktsmasken Glamglow som jag älskar, det är en av väldigt få masker jag verkligen tycker gör skillnad på riktigt. Stort tips från mina sida – du hittar den HÄR!

Q: Hej Mathilda!
Jag har några frågor om din utbildning. Pluggar du 100%? Hur många timmar lägger du ner i veckan på plugg? Tar du CSN-lån, bara bidraget eller inget av det? Vilken kurs/vilka kurser kommer du läsa till hösten så att du får din kandidatexamen?
Tack för en jättebra blogg, kram! <3
A: Hej finis! Yes, jag pluggar 100% och tiden jag lägger ner beror ju helt och hållet på hur nära jag är en tenta/inlämning/liknande. Jag har ungefär en större salstenta/hemtenta i månaden, veckan innan den så lägger jag ett par timmar om dagen på att aktivt plugga (dagarna innan lägger jag nog närmare 4 timmar/dagen). Veckan precis efter en tenta kanske jag inte lägger någon tid alls på skolan. Det är föreläsningar veckovis, ungefär 2 st i veckan har vi. Vissa veckor går jag på båda, vissa veckor går jag inte på någon alls. Jag vet vilka lärare jag får ut något av att lyssna på, ibland kan det vara mer värt att läsa igenom en läraras Powepoint-presentation i efterhand och lära sig där igenom.

Vad gäller CSN så tar jag bidragsdelen just nu! Och till hösten funderar jag på att läsa journalistik. Jag vågar dock inte svara på om jag vill göra det i alla tre terminer som är kvar på min kandidat, det återstår att se!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..