3 stycken favoritrecept

Ibland brukar ju jag göra inlägg där jag listar upp några av mina favoritrecept från den senaste tiden. I och med att jag lägger upp en del recept och skriver hur gott allting kan det vara svårt att veta vilka rätter som blir mina personliga favoriter. Här kommer tre favoritrecept från den senaste tiden!

Jag fick idéen att göra en Bolognese-variant med rotfrukter som bas, resultatet blev den här tomatiga, lite starka rätten. Jag älskar rotfrukter, det är dessutom väldigt billigt! Jag hoppas ni testar att laga det här receptet, passa på att göra mycket så räcker det till matlådor. Receptet går att hitta här: http://mathildalundqvist.se/2018/02/04/veckans-recept-rotfruktsbolognese/

Det här är faktiskt mitt allra senaste recept, men guuud vad gott det blev. Smaksatt färskost är verkligen smart att addera i såser, resultatet blir smakrikt och väldigt krämigt. Den här såsbasen går att variera i oändligheter, men jag kan lova er att just det här receptet blev väldigt gott! Stort tips! Receptet går att hitta här: http://mathildalundqvist.se/2018/02/07/vitloksgryta-med-quorn-ris/

En paj med tryffel, ost, karamelliserad lök och timjan – kan ni tänka er en godare kombo? Den här pajen gick verkligen hem, Oskar sa till och med att det var bland det godaste han ätit. Riktigt bra betyg! Receptet går att hitta här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/11/veckans-recept-ostpaj-med-tryffel/

  1. Du MÅSTE testa den nya formbara färsen från anamma!!!!!!!! Gjorde grekiska biffar på den idag och alltså, den är helt jäkla otroligt god och lätt att forma. Revolution för oss veggosar! Du kommer älska den. (Svamppajen är verkligen sjukt god. Tack för det receptet!) <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..