Pink favourites


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an

Inte många färger gör mig så glad som rosa, framförallt ljusare rosa. Jag gillar att bära rosa accessoarer till en enfärgad outfit, jag gillar rosa set och jag gillar även rosa överdelar. Det sistnämnda har jag valt att dedikera detta collage till; här kommer sex stycken rosa blusar/toppar/tröjor i rosa från NA-KD!

Är ni sugna på att klicka hem något av dessa plagg, eller varför inte något annat från NA-KD’s hemsida, så ska ni självklart använda min rabattkod. Om inte för min skull så för er egen, den ger er nämligen 20% rabatt på hela ert köp! Allt ni behöver göra är att ange ”MATHILDA-20” i kassan, den gäller på allting förutom rea-varor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..