Veckans planer

GODDAGENS KÄRA LÄSARE! Idag är det måndag och jag är väldigt, väldigt seg. Jag var ute i lördags och min trötthet brukar numera ofta hålla i sig två dagar efter festandet. Extremt oeffektivt och frustrerande. Men så kan det vara, jag får bara gå och lägga mig tidigt ikväll!

Vad står på schemat i veckan då? Jag tror att jag har en del plugg att göra, anledningen till varför jag bara ‘tror’ detta är för att jag inte ens vet vad som ska göras. Suck, måste verkligen ta tag i det. Sen fyller även Frida hela 22 år på fredag och jag ska hjälpa henne att göra tårtan, det ska vi alltså ägna lite tid på i veckan. Förutom det har jag en ganska vanlig vecka framför mig, jag ska laga ihop lite goda rätter, disciplinera mig själv nog att spela in en youtube-video och ”fira” Alla hjärtans dag på onsdag. Jag och Oskar ska äta middag med Hannah och Tobbe, förhoppningsvis står killarna för maten. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..