3 x tacos

Jag vet att den klassiska tacon vi ofta äter här i Sverige inte riktigt är ”the real deal” utan vårt eget hittepå, det betyder också att dessa rätter nog inte egentligen klassas som mexikanska överhuvudtaget. Men det här inlägget kommer i alla fall innehålla tre tips på taco-inspirerade rätter som kanske är något roligare än den tacos vi annars äter. Om inte annat så lär du gilla dom här ifall du gillar tacos!

OBS! Underskatta inte tacos, det är en skitbra vardagsrätt och man behöver inte vänta tills på fredag! 

RECEPT 1. Tacogratäng med pasta och vegofärs


En pastagratäng är verkligen perfekt att ha i kylen, det passar super i matlådor och är enkelt att bara värma på om man är hemma under dagarna. Den här är taco-kryddad och fylld med mina favoritgrönsaker att ha till just tacos, byt gärna ut till just dina favoriter.
Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/19/tacogratang-med-pasta-och-vegofars/

RECEPT 2. Halloumifajitas

Ingen lär väl ha missat det här receptet vid det här laget? En av mina absoluta favoriträtter är den här och jag & Oskar gör den ganska ofta. Vill man slå på stora trumman så är det supergott att ha guacamole, riven ost och andra grönsaker till – men dom funkar hur bra som helst att äta som dom är!
Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/26/halloumifajitas/

RECEPT 3. Quorn-enchiladas


Det här receptet har jag ursprungligen lärt mig av Andrea och det är så enkelt! Precis som med rätten innan så går det jättebra att ha alla dina favorittillbehör till, men det behövs verkligen inte och det gör rätten perfekt till vardagarna. Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2017/10/09/quorn-enchiladas/

  1. Tips till best of 300-avsnitt! Kör lite mer blandat längd och från när avsnittet publicerades. Nu blev det väldigt långa och få sekvenser, som kom från ganska nya avsnitt. 🙂 Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..