What I eat in a day

Här kommer ett inlägg som ni ofta efterfrågar; What I eat in a day! Syftet är, precis som jag alltid poängterar, inte egentligen att visa upp vad jag äter eller i vilken mängd. Sen skulle jag å andra sidan aldrig göra ett sånt här inlägg under en dag som inte representerar hur en vanlig dag i mitt liv skulle kunna se ut på matfronten. Skulle jag vara på språng en hel dag och äta betydligt mindre/sämre än vanligt skulle jag aldrig lägga upp det i ett sånt här inlägg. Ni förstår hur jag menar! Det här är bara ett sätt för mig att kunna tipsa om flera recept på en och samma gång, jag hoppas ni gillar det. 🙂

FRUKOST – Det här inlägget är en matdagbok från i torsdags och då började jag dagen med havregrynsplättar! Det är egentligen havregrynsgröt som man tillsätt ägg i och sedan stekt på. Väldigt gott och mättande, det här står man sig länge på! Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/12/havregrynsplattar/

LUNCH: Till lunch åt jag blomkålstacos, receptet på detta kom även upp just i torsdags strax efter att jag ätit. Sååå gott alltså, jag gillar vanligtvis inte blomkål så mycket men det här var riktigt gott. När man tillagar blomkålen och dessutom kryddar den så blir det faktiskt ett väldigt bra i just tacos. Jag kan varmt rekommendera det här receptet om ni är ute efter en snabblagad rätt, det här slänger man ihop i ett nafs. 🙂 Recept: http://mathildalundqvist.se/2018/03/01/veckans-recept-blomkalstacos/MELLANMÅL: I bild ser ni mitt nya favoritmellis, nämligen Finn Crisp med jordnötssmör och banan. Lite udda kombo kanske, men oväntat gott. Dessutom kräver det ingen tillagning eller förberedelse! Inget recept krävs här utan bre bara på så mycket jordnötssmör du vill ovanpå knäcket och lägg på skivad banan.

MIDDAG: Till middag åt jag & Oskar en väldigt god pasta, det var Oskar som gjorde maten så jag vet inte exakt vad han hade i. Men den innehöll quornfilé, champinjoner, vitlök, lök, Kelda’s färdiga sås ”Ost och Portobellosvamp” och avslutningsvis lite tryffelolja. Ni hör ju, en riktig drömmiddag! Bra till matlådor också.

  1. Asså måste bara fråga – vart kommer byxorna ifrån som du hade på dig idag (som syntes på Andreas snapchat haha)?? Blev helt kär i hela outfiten och känner typ att jag måste gå klädd sådär ASAP 😛 Toppen såg jag att du redan nämnt i ett annat inlägg, men THE PANTS <333

  2. hej Mathilda :)<3 liten fråga bara, äter du inget mer på kvällen sen? :§
    älskar din blogg och pod med Andrea , sluta aldrig!! haha stor kram 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..