Studentoutfits från Ida sjöstedt

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Ida Sjöstedt.


För många, inklusive min syster, är det dags för studenten i år. Kan inte ens fatta att jag skriver det alltså!! Men men, så är det faktiskt. Känner ni igen bilden här ovan? Det är ju såklart från min och Andrea’s studentdag i juni 2015, vi var glada över väldigt mycket men bland annat våra klänningar. Vi matchade i klänningar från Ida Sjöstedt och jag har nog aldrig känt mig så fin som i den. Det är så sällan man bär vit klänning och därför blev det i varje fall speciellt för mig.

Självklart måste man inte köpa en dyr outfit till studenten och självklart behöver man verkligen inte bära klänning eller ens något vitt. Men är man intresserad av en mer uppklädd look i ljusa färger så kommer här några tips från just Ida Sjöstedt!


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an 

Alltså kooooolla vad mycket fint!! Jag blir galen! Självklart finns det mycket man kan bära vid andra tillfällen än studenten också, jag blev exempelvis helt tokförälskad i den gråa kjolen med pärlor. Hittade ni någon favorit?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..