5 middagar på 30 minuter


Min favoritmiddag när jag har ont om tid, men det vet ni ju säkert ‘by now’. Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/26/halloumifajitas/ 


Att använda vanlig chipsdipp som sås till en maträtt är väldigt smidigt, där kan man spara in mycket tid! Och ärtpuckarna med soltorkad tomat som går att köpa frysta på Coop är SÅ goda. Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2018/01/30/artpuckar-med-bulgursallad/


Det här receptet la jag ju upp ganska nyligen, men det var så sjukt enkelt och gott så jag vill inte att ni missar det. Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2018/03/01/veckans-recept-blomkalstacos/


En god, supersnabb currygryta med grönsaker och risoni, mycket bättre än så blir det nog inte! Den här rätten har jag lagar flera gånger. Receptet kommer här: http://mathildalundqvist.se/2017/12/22/curryquorn-med-risoni/


Sist men inte minst så har vi den här nudelwoken som faktiskt är gjord på snabbnudlar. Det är väldigt praktiskt att använda dom paketen eftersom man snabbt kan tillaga själva nudlarna, men dessutom kan krydda woken med de små kryddpaketen! Receptet hittar ni här: http://mathildalundqvist.se/2017/10/15/supersnabb-nudelwok/

  1. Gick in på din blogg för att få lite inspiration till veckans middagar och scrollar ner till detta inlägg, en riktig räddare i nöden! TACK!

  2. Hej!

    Skulle du säga att halloumi är dyrt? Gillar halloumi och skulle gärna äta det oftare i sallader/till pasta och så istället för kanske kyckling eller skinka men det känns saftigt att betala 30kr minst för 200g? (lever på en studentbudget) eller är det jag som fått en felaktig uppfattning (I hope so)? 🙂

  3. Hej, jag älskar dina recept men undara en sak, dina recept innehåller ofta någon form av köttsubsitut och inte t.ex linser eller böner, varför då? Det är ju ekonomiskt bättre med linser och böner och det finns massor av gött i ”böndjungeln” KRAM och tack gör en fin blogg

    1. Hej! Jag utgår oftast från vad jag själv gillar när jag lagar recept här i bloggen och jag är inget superfan av framförallt bönor. Jag ÄLSKAR sojabönor, men that’s it. Så det blir inte mycket böngrytor/biffar/liknande för att jag själv inte äter det! Men absolut – det är oftast väldigt mycket billigare än annat vegetariskt protein, jag ska försöka lära mig! 😛 Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..