MATHILDA-20

Nu är det dags för mig att ha ännu ett samarbete med NA-KD och vid det här laget så har ni säkert koll på vad som gäller. Uppger ni koden ”MATHILDA-20” i kassan så får ni 20% rabatt på ett helt köp. Precis som alltid så är det fri frakt i hela världen hos NA-KD och koden på allt förutom reavaror. Här kommer några favoritplagg från mig…


Stickad tröjaHÄR

Hur underbar är inte den här tröjan? Jag har typ inte tagit av mig den sen jag fick hem den. Jag älskar att den är så kall i färgen och den något djupare ryggen är verkligen en fin detalj. Samtidigt är den inte så djup att man inte kan ha vanlig BH på sig, det är också ett stort plus i kanten! Jag bär storlek 36/Small.


BlusHÄR // KjolHÄR

Alltså jag älskar den här outfiten!! Den ska helt klart med till Paris senare i vår. Blusen går ju även att matcha till något mer nedklätt, exempelvis ett par svarta jeans eller ett par kostymbyxor. Detsamma gäller egentligen kjolen, den kan man ju lika gärna bära till ett par vita sneakers och en vit t-shirt! Jag bär storlek 36/Small.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..