Min favorittopp finns inne igen!! (typ)

Den här bilden känner ni säkert igen, den är tagen strax innan jag och Andrea gick upp på scenen i Göteborg för att livepodda. Än idag anser jag det vara en mina bättre dagar i livet, inget slår den kicken. Eftersom det var vår första gång i Göteborg var det extra kul att se att ni var så många. We will be back! <3

Hur som haver, det här inlägget ska faktiskt handla om den topp jag bar på dagen för livepodden. Det är ett sånt plagg jag inte vet vad jag gjorde utan, jag använder den här blusen till både vardags och till fest. Tyvärr är den slut i svart, men nu såg jag att Gina fått in samma modell i lite roligare färger och mönster! För i ärlighetens namn så är det framförallt modellen jag gillar, en svart t-shirtliknande topp i övrigt är ju inte så väldigt annorlunda. Flera av er har frågat om just den här toppen förut så därför tänkte jag bara tipsa om dom här lite vårigare varianterna!


1an // 2an // 3an 

2an är helt klart en favorit, tänk vad fint att bära till ett par blåa jeans, ett par vita kostymbyxor eller en klockad kjol? Det kliar i fingrarna… Ska jag slå till??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..