holiday movies

Den enda tiden på året det egentligen är okej att titta på cheesy filmer är nu. Detta utnyttjar jag självklart till MAX och ska därför dela med mig av min 23:e december-rutin: de fem filmerna.

 

1. Love Actually

Först på dagsordningen. En brittisk smörklick till film som är så hatad och så älskad. Jag är på älska-sidan och mycket på grund av scenen i nedanstående bild. Gråt, skratt och jul! Ett måste helt enkelt.

2. Bridget Jones’s Diary

Andra i ordningen. Fortsätter på det brittiska spåret, rakt in i denna Kvinna med stort K:s väldigt relaterbara liv. ”I will always be just a little bit fat” är Bridget i ett nötskal och har på sig dåligt åtsittande kläder på sin mammas konstiga tillställning. underbart!

 

3. Elf

Will Ferrell är jordens tveklöst roligaste man. Allt han gör är LIVETS bästa. I ”Elf” spelar han huvudrollen i kanske den skevaste julfilmen som någonsin gjorts. Stort plus för Zooey Deschanel också. Måste ses, måste gråtskrattas till!

4. The Holiday

Och vips, så var det dags för gråtkalas igen. Jude Law är mannen vars ögon går in i min själ och förvandlar mig till en rodnande, fnittrande liten flicka. Varenda människa som är någorlunda insnöad på Hollywood-kärlek har sett den men se den för guds skull igen. IDAG!

 

5. Harry Potter and the Goblet Of Fire

Jag kollar som bekant på Harry varenda kväll och har gjort i fyra år, så självfallet måste någon av dessa filmer ses idag också. I Den Flammande Bägaren dansar Ron genant med McGonagall (för övrigt the queen of all fabness alive) och trollkarlskidsen dansar till ett band som sjunger ”spin around like a crazy elf”. En perfekt avslutning inför morgondagens utdragna jultraditioner.

 

SÄTT IGÅNG! Jag har helt ignorerat det faktum att det är 35 grader och att jag är i Thailand, de fem filmerna är ändå de fem filmerna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..