it’s the most beautiful time of the year

Idag vaknar lika många upp till glädje och längtan som ångest och rädsla. Julen kan ibland vara en tid där man tvingas möta människor som biologiskt sett är bundna till en även fast det bandet skaver ända in i själen. En tid då man motvilligt försätts i situationer som tvingar fram ett onaturligt beteende där man måste agera som det kanske skulle förväntas.

Jag vill att du som vaknade upp orolig idag funderar kring begreppet familj. Oavsett hur ordet i sig definieras i ordböcker är familj för mig idag de personer som gör mig lycklig. Som stärker mig, som ser mig och hör mig, som vill mig väl minst lika mycket som jag vill dem.

Jag vill att du tänker på vilka de personer är för dig, vilka som utgör din familj, och fira denna julafton i tacksamhet för att dem finns att dela livet med. Allt annat vore fel mot familjen din.

Tack för att ni finns och gör mig glad. God jul, jag hoppas ni somnar med vilt dunkande glädje i hjärtat ikväll för att någon någon annan stans precis firat en hel dag i tacksamhet till din existens.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..