things i say but shouldn’t

Hej och välkomna till det absolut skämmigaste inlägget i denna förvånansvärt personliga blogg. Jag är annars ganska allvarlig och känslosam men det finns så mycket annat av mig jag absolut inte hade planerat på att berätta om här. Exempelvis som nu. Måste bara dela med mig av detta pga får rysningar av vad jag säger, för säger det inte ens med en uns ironi.

Så, nedan följer ord jag säger utan att använda de ironiskt som alla coola gör. Helvete.

3. LOL

När jag var ett vårtsvinsbarn så var ”LOL” den absolut mest överlägsna förkortningen som kunde appliceras på precis allt folk skrev till en på MSN. När jag var tretton år och en fullkomligt hopplös individ borde jag ha släppt detta uttryck fritt som en fågel och aldrig låtit det återvända. ”LOL” sägs och skrivs av mig på en daglig basis, och nej alla respektabla vänner och främlingar i 20-30 års-åldern, mitt ”skratt” efter jag på Tourettes-vis kastat ur mig denna lilla internetförkortning är inte för att visa att jag är ironisk. Det är för att jag skäms.

2: Fab

Ja, jag vet, det är bara ett ord som Dragqueens (som för övrigt är THE QUEENZ OF FAB) använder för att beskriva varandras…. fabulousness, eller ett ord (eller ja, en förkortning) som står skrivet på alla kidsens mössor i denna vidrigt kalla vintertid. När mina vänner ser att jag skriver det eller om någon riktigt megaball på någon fäb middag berättar om sitt totala hat för ordet och personer som använder sig av det så sitter jag där, drygt 22 år gammal och tyvärr inte Dragqueen, och känner mest att vafan. Om man ändå skulle ta och stänga av deras hate och vara lite fab istället.

1. Sjövild

Asså… Vad… Va? Varför? Hur hände detta? Jag säger detta adjektiv VARENDA DAG med VARENDA MÄNNISKA. Det liksom flyger ur mig. Det dödar mig att det verkligen verkligen bara FLYGER ur mig. Alltså, om en människa har blivit lite arg, glad, upphetsad, ledsen eller valfri liiiite större känsla säger jag beskrivande att personen var ”helt jävla sjövild”. Alltså vild. Som sjön. Det är nog bara jag och ålderdomshemmet Skatan som använder oss av detta fruktansvärda uttryck som hittills enbart blivit bemött med frågor som ”vad fan är sjövild” ”är du 86 år gammal” ”jag hoppas att du inte är allvarlig”.

Jo. Jo, jag är allvarlig. Helt jävla gravallvarlig tyvärr. LOL.

Adjö

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..