Såhär såg jag ut i torsdags kväll. Jag hade två outfits på mig den kvällen och kände mig som någon jävla Anna Wintour då jag svidade om från klänningen till detta.

Jag har inte bloggat sen i torsdags heller. Varför? Jo, för att någon jävel som tyckte det vore kul att äga mitt klippkort på Pocket Shop eller mitt dykarcert eller SAMTLIGA av mina kontokort + kontanter snodde min plånbok. Jag vill skrika rakt ut och välta en stor vas i ilska. Har du en stor vas som jag får välta, säg till.
Iallafall. Kläder.
Jacka: River Island
Topp: Diana Orving
Jeans: MiH
Väska: Alexander McQueen
PLÅNBOKEN I VÄSKJÄVELN EXISTERADE VID DENNA TIDPUNKT. DET VAR EN JÄVLA MULBERRY. FATTA HUR DET SVIDER I MIG.

Hejdå nu ska jag på middag där jag tänker sura vidare om min plånbok samt äta saker jag inte borde.

20140322-171550.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..