menmenmenmen

Hej. Idag har jag dedikerat mina dagdrömmar till snygga män. Jag har insett att jag vill ha man nu och det är en jobbig insikt när man är singel och vill ha en snubbe. Eller ah, vet inte. Skönt det vore om rätt person förstod att jag är den enda för honom och att jag kommer vara bäst i världen som schön fruga/mamma åt våra adorable kidz. Aja. Så lonely. Därför har jag alltså motherfucking GOOGLAT på så OVÄRDIGA saker såsom typ ”hot men tumblr” ”well dressed men” ”shirtless men” osv. Ja, jag har idag bara stirrat på män med varierande antal kläder på sig.

Är du kille i åldern 20-36, vältalig, rolig, social, snygg och tycker att jag verkar vara en tjej du kan dricka en öl/flådig drink med i fulsommarnatten? Skriv till mig på michaela@mjhamilton.se. Jag gillar att läsa böcker och laga käk minst lika mycket som jag gillar att stå på nattklubb i väldigt snygga kläder och svära.

Här kommer min man crush monday:

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..