brands to watch

På senaste har jag fått upp ögonen för två spännande märken – A Question Of och Edwin Trieu.

Varumärkena skiljer sig minst sagt från varandra i materialval och design men har med fräscha prints och smickrande skärningar blivit mina två favoritmärken att bära i höst. De säljs bland annat på Awesome Rags som enligt min mening har ett av de mest varierande och välsorterade sortimenten i Stockholm tillsammans med Stockholm Market och den eviga favoriten Nathalie Schuterman – de båda sistnämnda en betydligt högre prisklass och huserar de större modehusen blandad med uppstickare som exempelvis MSGM.

Se nedan för några favoriter ur A Question of och Edwin Trieu:

width=500width=500width=470

M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..