open letter to my mom

Gott nytt år min fina mamma. Livet har inte alltid varit enkelt för oss men det som gör mig så tårögd och stolt är att vi alltid har varandra. Du är starkare än vad du tror, smartare än vad du vet och snyggare än vad du ser. Utan dig hade jag inte funnits längre än några fåtal år in i ungdomen. Jag är dig evigt tacksam att du orkar bära mig och hjälpa mig med all min otillräcklighet och ändå älska mig så villkorslöst. Det du gjort för mig och min bror tillsammans med vad du ger till andra i din närhet är något som är så nobelt och ödmjukt att du är så omtyckt och ovärderlig för din omgivning.
Jag ser fram emot vårt framtida liv, ser fram emot att du hittar din lycka igen och att du ska starta ett nytt liv som är för dig själv, inte för någon som inte ser allt du gör. Jag och min bror kommer alltid att försöka återgälda allt vi fått av dig och kommer alltid att stå bakom dig lika mycket som du för oss.
All kärlek och all tacksamhet,
Din dotter

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..