Jag fimpade min cigarett under skosulan och skrattade på riktigt för första gången på länge. Det var nämligen inte alltför länge sen du behandlade mig såsom jag precis behandlade min slutrökta cigarett som jag fyllde mina lungor med nu när du gjort mig tom.

Att åka till en stad känd för sin romantiska ådra där de gungande gatljusens sken på regnklädd kullersten får vem som helst att smälta kanske inte klassas som det smartaste valet jag kunde gjort i min situation. 
Det var det.
Tack skäggiga män i polos och mockajackor, tack rödvin billigare än vatten, tack vackra bistros i hörn, tack vänner för de magvändande skratten. Tack Paris
 för jag fick hitta tillbaka till mig själv någonstans i dina nattklädda gränder i en håll käften-päls och ormskinnsboots som fick mig att sträcka mig högt och stolt.
Jag fimpade en sista cigarett under mina sylvassa klackar och tryckte till lite extra hårt mot marken för att lämna alla tankar på dig någonstans mellan den svartnade asfalten och milen tillbaks till min stad.
x, MKommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..