valentines

 

Snart är den här. Dagen då alla par i panik slänger ihop någon gåva för att man måste och äter middag ute bland massa andra par, tätt hopträngda för att restaurangen ska kunna få plats med alla som publikt måste visa att de älskar varann – även idag. Nåväl. Jag unnar er det. Här är lite tips på vad du kan ha på dig under som ändå ligger på golvet efter två sekunder. Är du singel – på med snygga underklädesset ändå? Så jävla härligt?

Skärmavbild 2016-02-10 kl. 16.56.42

Blommig body från H&M, prickigt set från Hanky Panky på nly.com, hjärtset & beige set med spetsdetalj, båda från nly.com, beige body från H&M, svart set från River Island.

Du hinner fortfarande beställa så skynda och fynda!

/M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..