weeknd

Hej på er.

Fyfan vad jag varit stressad de senaste dagarna. Det är grammis på onsdag och det är mycket inför det. Men! Jag hann ändå med en redig jävla helg.    Tränade mitt första pass i mina nya skor. På riktigt BÄSTA skon jag provat. Så skön studs i dom plus att dom är så sjukt lätta att det känns som att man nästan är barfota. Ni kommer ha en chans att vinna ett par likadana snart till dig och en vän – ska ha en tävling så håll utkik!!
  Har hunnit klippa mig och färgat håret och min bästa Linda på Lintott. Gå till henne, hon klipper typ alla jag känner ink alla i Fooo 🙂 bara ringa dig och fråga efter henne! *blev såhär glad över att ha fint hår*
  Min lilla kompis Patrik Carlgren kom förbi på jobbet med Charlotte, hans tjej och en fin vän till mig. Vi åkte och åt alla kalorier i världen på ett café. Putte har fått en grej för att bara vilja fika på gamla tantfik??? Så jag har åkt på att följa med. Helt ok med mig. 
Sen i lördags var jag på Yuc! och åt. En av Stockholms absolut bästa restauranger. Här med min lillebror Arthur (aka Chloe Schutermans pojkvän) och min kära vän Happy som hade fått ett ryck och åkte upp från Köpenhamn helt plötsligt. Jag blev ganska full och skrapade upp hela mitt knä och lite andra härliga delar av mina ben då jag ramlade i en trappa. Good times.

I söndags var jag med Zara. Fan vad jag älskar henne. Vi kan vara ifrån varandra länge för att hon ska flänga jorden runt och sjunga och va cool men så fort vi ses så är det mjukisbyxor, mat och mys i min soffa. Det är så skönt när man hittar människor man känner sig så bekväma med, så hemma i. Nu ska jag till Thailand och hon tillbaka till USA men ska åka och hälsa på henne. Ni kommer snart få veta vad det är hon ska göra de kommande månaderna…. Helt sinnes. Så jävla stolt över henne.

Det var det. Oklart varför jag berättar om min helg då det knappast kan vara allmänintresse, men nu vet ni.

Nu blir det 10000 ton jobb igen, sen blickar vi framåt mot torsdag och Thailand. x

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..