THAILAND!

Nu är det äntligen dags för mig att åka till min älskade plats på jorden där allt känns avlägset, varmt och vänligt – nämligen Surin Beach. Efter en hård tid som jag nu kommit över kan jag behöva repareras lite själsligt. Därav mycket yoga inbokat och daglig massage på stranden som rensar ut. Sånt behöver man göra ibland, åka iväg, komma ihåg hur det känns att andas ända till magen, inte ha svårt att sova. Det kommer göras massa uppdatering på CHICs hemsida (äntligen! bloggen kommer bli så mycket mer lättläst och snygg från och med första eller andra mars) vilket gör att det blir lite svårt att skriva, men ska göra mitt bästa för att få in lite iallafall :)

Kram på er då. Nu bär det av till Arlanda där jag ska äta en konstig, svettig skagenrulle jag har tics om att ALLTID äta innan jag flyger. xx

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 01.30.48

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 01.31.20

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 01.30.25

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..