flykt/utflykt

Jag tänker mycket på varför jag vill iväg hela tiden. Varför jag vill röra mig, se mer, se annat, se bortom. Jag är inte längre obekväm i mig själv – men det skaver ändå när jag står still för länge. Är det att jag är en sökare? Vad är det jag letar efter? Känner inte att jag akut måste hitta något eller någon, ändå snurrar det i huvudet tills dess att jag är så långt ifrån allt det där som är vardag att det stänger av ett tag och jag kan få ro.

Då brukar jag komma på. Det är ju inte så att jag vill fly. Jag måste bara rasta mig själv på utflykter, långt långt bort, så jag kommer på att jag vill fly tillbaks. Så jag kommer på att allt är okej.

Skärmavbild 2016-02-24 kl. 01.37.54

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..