answers baby

För hundra år sen frågade ni mig frågor jag skulle besvara. Då det verkade bli problem med både mitt svarsinlägg och med att kommentera på det inlägget fick jag även frågor via mail och twitter, så tar upp dessa senare så det inte blir för jobbigt att läsa.

Var är dina silvriga sneakers från? DÖSNYGGA!

Tack! Från H&M. Du hittar dom här!

Hur fick du ditt jobb på chic och hur kom du från början in i den branschen?

Ja du. Egentligen är jag som ni märker värdelös på att blogga men ganska så bra på att skriva. Så jag pratade med min fina fina vän Carro som är chefredaktör på CHIC som var taggad på att jag skulle börja skriva krönikor. Det är en jävla ära. Sen har jag svårt med att blogga men det är för att jag inte vet hur fan man gör och vad folk vill läsa även fast jag jobbar med sånt här. Så egentligen så är väl mitt råd att öva jävligt mycket på att skriva och/eller blogga och prata med folk som gör det så du kan komma in på så sätt. Det är fan så mycket svårare än vad man tror.

Nämn några på twitter du skulle känna igen om du såg irl! (alltså inte folk du redan känner tho haha!)

Jag kan nog namnge och peka ut över 300 stycken. När jag jobbade med Fooo kunde jag säkert 500 namn. Jag läser det ni skriver, ser er hela tiden. Har aldrig tappat den grejen. Jag följer fortfarande en så enorm del av dessa tjejers liv. Jag kan mycket mer om er än vad ni tror, haha!

Hur haffar man upp Michaela på bästa och enklaste sätt?

Man är härlig. Rolig, snabbtänkt och varm. Jag gillar killar som inte är rädda för att prata och fråga!

Vilka är dina bästa vänner?

Jag har många bekanta men jävligt få nära. Men mina närmsta är Daniel, Zara, Linn, Axel, Ophelia, Victoria, min lillebror och Vendela.

Hej Michaela! Hur mår du? Hur är livet? Vad är det första du kommer att tänka på när du hör ordet ”kärlek”, och ordet ”vänskap”?

Heje! Förkyld som fan, men bra. Hur mår du? Hmm. Kärlek är ett så stort ord. Men jag tänker på tillit. Samma med vänskap. Tycker att tillit är så himla viktigt – att veta att man har människor. Att dom har en. Det finns inget vackrare i hela världen än när två människor älskar varann utan rädsla. Man måste våga lita på folk för att folk ska lita på en tillbaks. Ibland kommer det göra så sjukt ont, men oftast blir det bara himla vackert.

Vad i helskotta gör man för att få tag på sin crush och vad gör man med obesvarad kärlek? Kram på dig

Åh, så svår grej. Sån jobbig och fängslande känsla. Jag vill hävda att man inte ska syssla med relationer som inte ger en något – exempelvis en sådan där man ger sig själv till någon som inte vill ta emot det. Du är bättre än så. Värd mer än så. Hitta någon som uppskattar dig istället och våga visa att du gillar den personen! Dom kanske inte har en aning.

Vad är det viktigaste i livet anser du?

Att vara lycklig. Att göra människor som gör dig lycklig, lyckliga. Pengar, skönhet, status, makt, allt sånt är ingenting i slutet av dagen. Känns det inte rätt i magen spelar inget annat någon roll. Viktigaste är att man lägger ner massor av tid på sin familj, vad det nu är för några, och sina vänner. Och sig själv! Något jag lärde mig alldeles för sent.

Hur skulle du vilja spendera de kommande 20 åren? Kram!

Jag vill uppleva världen. Se saker, se andra människor, höra om andras liv, om andra kulturer. Det kan låt klyschigt men jag vill inte dö och känna att jag aldrig såg mig omvärld utan bara mig själv och min närmsta omvärld. Jag tror att man blir snällare och mer ödmjuk när man träffar massa olika typer av människor. Gör det mesta av tiden vi får!

 

Hoppas jag svarat ordentligt. Nu ska jag packa för att snart åka till New York över helgen. xx

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..