HEJ!

Hej. Hemskt mycket hej.

Det ska bli himla bra att börja blogga igen. Jag känner att jag har för mycket i mig som måste ut någonstans och har glömt hur skönt det är att få ner det här. Så nu blire så igen helt enkelt att jag kommer pladdra på i olika format för alla som vill läsa.

För dig som inte vet så heter jag Michaela Hamilton. Jag är 25 år och skriver krönikor här i Veckorevyn samtidigt som jag är profilansvarig på Perfect Day Media. Jag driver också matkontot @astovestory på Instagram tillsammans med min gode vän Fanny Ekstrand.

Jag skriver massa om kärlek. Det brukar typ se ut såhär, såhär eller också ibland så kort som såhär.

Jag gör små konstiga moodboards ibland. De kan se ut typ såhär eller såhär.

Jag gör recept. Min blogg är lite skev just nu pga inte styrt upp allt gammalt material, men det kan se ut såhär eller också såhär.

Så, nu vet ni vad som kommer. Jag längtar efter att berätta saker för er. Hoppas ni längtar med.

M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..