Rapport

Jaha. Min kompis Fanny hetsade mig om att jag måste bli mer vardagligt personlig här. Såatteeeh. Det här har jag gjort på senaste!

Jag var på Nicole Falcianis släpp för hennes nya kollektion för Nelly. Fått en sjukt fin långklänning av henne som posten verkar bråka med mig om, men det kommer bild på den snart. Man älskar ju Miss Clara. Och Nicole. Och Dasha som jag pratar med här om män och Italienresor.

Haft middag hemma för lite kompisar. Lagade så jävla god mat med hjälp av Fanny (A Stove Story 4 life) och min älskade vän Axel. Det bjöds på allt ifrån sötpotatis och chevre-levain-mackor (recept här) och italienska köttbullar med min bästa tomatsås (som ni för övrigt hittar här!) Vi hade musikquiz och drack rödvin, så som sig bör.

Gästat Fannys & Violas podd Add To Bag och pratar om sommarklubb, komma in-knep, hur man raggar och vad jag gillar att ha på mig. Sök på Add To Bag, finns där poddar finns!

Okej, phew. Så. Kul va! Jag fortsätter göra såhär? Eller? Kram? Puss?

LOADING..