Come what may

Jag vaknade upp och kände mig superblödig. Är i ett så speciellt ställe i mitt känsloliv just nu i och med att jag gillar någon på riktigt och därför knappt kan sova, äta eller tänka på så mycket mer än honom. Detta i kombination med att man är bakis och ensam gör att jag är den SKÖRASTE jäveln på planeten Tellus i detta nu. Så för att ytterligare plåga mig själv som man ju gör så kollar jag på Moulin Rouge och slogs av hur den här låten är sinnessjuk. Så så så så vacker, vilket mycket är i den filmen. Ville bara dela med mig så ni också kan vara skörast med mig. Vi gör det tillsammans tycker jag, dyker ner i oss själva och drunknar i kärlek. Lika bra. Puss

 

 

  1. Herrejävlar vilken låt det är, tack för påminnelsen. Minns när jag var 15/16 år och min första pojkvän (och första riktiga kärlek) stod på en scen och sjöng den låten med sin magiskt vackra röst och tittade rakt på mig. Vi var bara ihop i 9 månader och jag har nog inte sett honom på 10 år, men varje gång jag hör den låten tänker jag på honom och påminns om den magiska stunden.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..