Anna på karlsviksgatan

Åkte hem till min fina vän Anna igår kväll. Vi hade massor att prata om och tycker himla mycket om att umgås, så jag släpade mig från mamma i en Bzzt (som är typ små taxi-moppar med tak?!) och möttes av detta.

Hon är så vacker och cool. KOLLA PÅ HENNE!

Hon bjöd mig på svingod chévresallad med zucchini, nötter, bakade rödbetor, kål och lite sååå va.

Vi pratade med hennes gulliga killkompis på FaceTime som hette Felix. Felix tyckte att jag skulle följa med honom och Anna till Italien i sommar. Han hade blåa ögon och pratade som bara gbg-are pratar – romantiserande och fyllt av adjektiv. Samtidigt så bläddrade jag loss i Annas böcker, hon är konstnär och är så jävla mysig som gör såna här utöver det hon faktiskt målar.

*så fint*

Sen rökte vi 10 cigg till och Anna gjorde iordning sig för att gå ut. Jag var inte riktigt på humör så släppte av henne för äventyr och åkte hem till min goa mamma igen. Myz.

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..