KARL LAGERFELD

I’m going to wear @karllagerfeld at @fashion_week @fashionweekinstockholm & @cphfw This is such a honor. Can’t thank Karl Lagerfeld & the team enough. This is so wonderful! I have butterflies in my stomach. Here’s a sneak peek

En video publicerad av MOA EMILIA (@moaemilias)

Instagram @moaemilias

Under Fashion Week i Stockholm och Köpenhamn bar jag Karl Lagerfeld under båda veckorna. Ett av mina favoritplagg som jag bar var denna minijacka ”Karl Cropped Tuxedo Jacket”. Jag bar den tillsammans med ett par kostymbyxor, slimmade ankel-boots och Karl Lagerfeld t-shirten ni kan se ovan på Instgramklippet.


Attending at Fashion Week in Stockholm and Copenhagen, I wore Karl Lagerfeld the whole weeks. One of my very own favorite piece that I wore was this mini jacket ”Karl Cropped Tuxedo Jacket”. I wore it together with a pair of costume trousers, slim ankle boots and the Karl Lagerfeld logo T-shirt that you can see above on this Instagram clip.

In collaboration with

karl_lagerfeld_logo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..