CARO HOTEL VALENCIA

Caro Hotel, Valencia Spain

Detta är Caro Hotel. Jag anlände för några nätter sedan. Jag var så fascinerad av den magiska värld som jag kom in genom att anlända vid hotellet. Det var som att gå in i en värld av gammal mystik. På hotellet välkomnade dom oss så varmt och jag är så tacksam över det. Vänliga människor är bäst. Tack så mycket Caro Hotel. Det är med inspiration jag delar detta. Mer kommer upp under veckan.


This is Caro Hotel. I arrived at the hotel some nights ago. I was so fascinated by the magical world I entered by arriving at the hotel. It was like enter a world of old mysteries. The staff welcomed us so warm and I was so cheerful about it. Kind people are the best people. Thank you Caro Hotel for my stay. It’s my pleasure to share this. I hope you  will like the journey through the hotel as well! More coming up this week.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..