UPDATE

UPDATE

MY MUSIC HISTORY

 

Jag tänkte att jag kan berätta hur mitt musikintresse startade. Eftersom att jag har pratat om musik den senaste tiden. Jag har alltid gillat att stå på scen. Det började med att mima till musik på shower på dagis och för släkt och vänner. Jag var tio år när jag bildade ett band tillsammans med några klasskompisar, jag spelade piano. Jag fick min första keyboard i samma period. På högstadiet gick jag i en musikklass i tre år. Mitt huvudinstrument var piano, men jag drömde om att sjunga, även fast jag aldrig hade gjort det inför människor tidigare, men jag bytte huvudinstrument till sång senare. Den första gången jag sjöng inför folk var på skolan för föräldrarna. Min klass hade vår första konsert för eleverna när jag var fjorton år. Det var en dröm! Jag gick musiklinje på gymnasiet också. Då började jag att få problem med min käke vilket gjorde det svårt för mig att sjunga. Jag fick en skada precis när jag hade tagit studenten. Det gjorde att jag inte kunde sjunga. Jag gjorde inte det på tre år. Jag har inte lyssnat på musik överhuvudtaget under dom åren, för att det blev för jobbigt att lyssna på musik, för att det kändes som att jag hade tappat det. För några veckor sedan sjöng jag för första gången igen och kände att det kommer att bli Okey. Jag är inte där än men att bara göra det gör mig så otroligt glad. Tappa aldrig hoppet om att göra det du älskar att göra!


I thought I can share how my music interest started. Because I’ve spoken a bit about music lately. I have always enjoyed to be on stage. It started out to mime to music at shows at pre-school and performances for family and relatives. I was ten when I formed a band together with some class mates, I was playing the piano. I got my first keyboard in the same period. In lower secondary school I studied music for three years. My head instrument was piano, but I dreamt to sing, even though I had not done that in front of anyone before, but I changed to song as head instrument later on. The first time I sang in front of people was at school for the parents. My class had our first concert for the students when I was fourteen years old. It was a dream come true! I studied music three years at upper secondary school as well. That’s when I started to have a problem with my jaw and it became difficult to sing. I got an injury when I graduated from upper secondary school, then I stopped to sing completely. I couldn’t sing because of it for three years. I haven’t listened to music these years, because it became to difficult listen to music, because if felt like I had lost it. A few weeks ago I sang for the first time and felt like it’s going to be Okey. I’m not there yet but only to do it makes me so happy. Don’t ever loose the hope to do what you love!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..