ABOUT ME

UPDATE
WHO I AM

UPDATE

WHO I AM

 

Vem är jag? Ni vet att jag har talat mer öppet om mig på min blogg i mina senaste inlägg. Jag varit supernoga att hålla min integritet och har inte viljat att någon ska känna mig. Men jag känner att jag ska vara mer mig själv nu. Vem är jag? Jag heter Moa. Jag växte upp i den Norra delen av Sverige. Jag har studerat musik i sex år. Jag har dansat mycket. Balett var min favorit till dansklass. Jag gillade inte att plugga i skolan. Jag gillar inte att bli tvingad att göra saker. När jag var liten brukade jag sätta ihop shower med mina kusiner. En kombination av teater, musik och dans. Jag är ett stort Harry Potter fan. När jag är på bio vill jag sitta nära filmduken. Det är för att jag vill komma in så mycket i historian som jag kan. Jag har alltså en stor fantasi. Jag tror att jag skulle passa så mycket bättre i Harry Potter världen än i den här världen. Jag har rest mycket när jag växte upp. Mina favoritplatser jag har varit på i världen är Peru, Kina och Zanzibar. Det har varit viktigt att lära om hur den mänskliga historian ser ut och varför det har varit och så mycket våld, krig och misshandel. Därför vill jag jobba hårt för att bli den bästa personen jag kan i mitt liv. Mening är väldigt viktigt. Jag söker djup. Sanning. Jag vill att livet ska vara stort. Jag älskar musik. Mina favoritartister just nu är Ariana Grande och Camila Cabello. Jag tycker att Camila har en ovanlig förmåga att förmedla känslor vilket jag är mycket inspirerad av. Om ni inte har lyssnat på ”I Have Questions” av Camila så kan jag rekommendera det. Jag älskar natur och djur. Jag älskar människor som bryr sig. Jag strävar alltid att utvecklas själv att bli så ljus och hel jag kan bli. Största förändringen man kan göra för världen är att förändra sig själv först. Inte peka ut hur alla andra ska förändra sig hela tiden. Allt startar inifrån. Okey så detta är en liten beskrivning av vem jag är.


Who I am? You know that I have spoken with depth for the first time at my blog ever in my recent posts. I’ve been really anxious about my integrity and haven’t wanted anyone to get to know me. But now I feel an urge to be myself for the first time. So who Am I? My name is Moa. I grew up in the Northern part of Sweden. I’ve studied music for six years. I have danced a lot. Ballet was my favourite dance class. I didn’t like to study in school. I don’t like to be forced to do things. When I was a kid I loved to create shows with my cousins. With a combination of theatre, music and dance. I’m a huge Harry Potter fan. When I’m at the cinema I want to sit very close to the screen. That’s because I want to be as inside a story as possible. Obviously I have good fantasy and imagination. I believe I would fit so much better in the Harry Potter world than this world. I traveled a lot when I grew up. Some favourite places on Earth I’ve been to is Peru, China and Zanzibar. It has been very important to get to know the human history and why the human history has been filled with so much violence, war and abuse. That’s why I work at myself a lot, to be the best as I can be. Purpose is important. I seek depth. Truth. I want life to be big. I love music. My favourite artists’ right now is Ariana Grande and Camila Cabello. I think that Camila has a rare capability to mediate emotions which I’m very inspired by. If you haven’t listened to ”I Have Questions” by Camila I can recommend that you do. I love nature and animals. I love people who care. I always strive to develop myself to be as much light and love I can be. The greatest change you can do for the world is to change yourself. Not point out how other people should change all the time. It starts from the inside. Okey so this is a small summary of who I am.

  1. Gillar att läsa det du skriver, gillar mycket att du delar med dig av det personliga, och jag gillar också det du delar med kring mode/hållbarhet/rawfood/musik/resor/andra tankar. Jag gillar helt enkelt din skrift och dina foton och dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..