UPDATE

 

UPDATE

RECORD LABEL, IDOL AND THE PRESENT

 

Jag tänkte berätta lite saker om musiken. För tre år sedan var jag i kontakt med ett skivbolag. Inget hände med det. Vi hade inte samma tankar om hur musiken skulle låta och det funkade inte. Samma år var jag med i Idol. Jag kom till slutaudition och sen tog det slut. Jag fick en skada i min käke några år innan det. Så jag hade svårt för att sjunga. Några månader efter det slutade jag att sjunga, för att jag fick en till skada som gjorde att jag inte kunde sjunga alls. Jag är glad att jag inte kom längre i Idol för att jag var inte redo för det då. Dom här åren utan att jag har kunnat sjunga har gjort att jag har varit tvungen att jobba på mig själv, vilket jag är otroligt tacksam över. Det är fortfarande svårt att sjunga på grund av skador men jag har jobbat så pass mycket på min hälsa att jag börjar att komma tillbaka till det. Jag trodde inte att jag skulle göra det. Så därför är det den största gåvan att jag gör det igen. Att fortsätta jobba på att hela är det viktigaste. Jag har inte samma intention att jag måste göra något av sången. Den största gåvan är att jag kan sjunga. Jag är självklart rädd att jag ska komma tillbaka till samma läge igen och att skadorna ska hindra mig för mycket att sjunga igen. Jag försöker att ha tillit till att hela och fortsätta jobba på det. Jag tror att många är extremt självkritiska. Men jag jobbar på det. Att sjunga för att jag älskar att göra det och inte tänka på hur det låter hela tiden.


I will share something around music. Three years ago I was in contact with a record label. Nothing happened with it. We didn’t have the same thoughts around how the music could sound like and it didn’t work out. The same year I participated in Swedish Idol. I went to the final audition and there it ended. I got an injury in my jaw a couple of years before, so it was hard for me to sing. Some months after that, I stopped to sing completely, because I got another injury that meant that I couldn’t sing at all. I’m glad that I wasn’t a part of Idol because I wasn’t  ready for that during that period. These years when I haven’t been able to sing I’ve been forced to work at myself, which I’m very grateful for. It’s still hard to sing because of the injuries that I have, but I’ve worked so much at my health that I’m starting to get back to it. I didn’t though that I was going to be able to do it. Therefor, it’s the greatest gift to do so. It’s important to continue to work to heal. I don’t have the same intention that I must do something with the singing. The greatest gift is only to sing. Of course I’m afraid that I will go back to a situation where the injuries will prevent me to much again. I’m trying to have faith in the healing process and I’m working on it. I think that it’s very common to be extremely self critical. But I’m working on it. To sing because I love it and not listen at how it sounds like all the time.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..