UPDATE

UPDATE
MY SUMMER, THE MOON, SUN AND THE STARS

UPDATE

MY SUMMER, THE MOON, SUN AND THE STARS

 

Jag har spenderat tid i min mormors sommarhus i den Norra delen av Sverige dom senaste dagarna. Det är dom mest stilla dagarna jag har under ett helt år. Jag spenderar alltid några få dagar där varje sommar. Det enda jag är omringad av där är naturen. Jag vill ha mening i mitt liv och vill att stora saker ska hända. Men att vara där är att upptäcka att det inte behöver betyda att göra saker hela tiden, det är också att vara i stunden. Ta tid att uppskatta livet, sig själv och allt som man har omkring sig. Som naturen, träden, havet, blommorna, djuren, vinden, solen, månen och stjärnorna o.s.v. Vid det har laget har nog många av er förstått att jag gillar att vara på nya platser i världen. Jag älskar att vara i det okända och ha ett stort liv. Men att hitta det stora i saker som människor anser vara litet är en av dom bästa upptäckterna. Att hitta uppskattning för allt som är, det enkla och det extravaganta, saker som man är van att se och saker som man aldrig har sett förut. Att inse att allt är stort och magiskt i livet. 


I have spent time in my grandma’s summer house in the Northern part of Sweden the last couple of days. It’s the most still days I have the whole year round. I always spend a few days there every summer. The only thing that I`m surrounded by at that place is nature. I want to have purpose in my life and I  want to make things happen all the time. But being there is to experience that meaning doesn’t have to be doing things all the time. It’s to be in the present moment, to take time to appreciate life, yourself and the abundance that you’re surrounded by. Like everything in the nature, the trees, the ocean, the flowers, the animals, the wind, the sun, the moon and the stars, etc. At this moment I believe that you have understood that I like seeing new places around the world. I love being in the unknown and have a big life. But to find abundance in things that people perceive as small is the greatest discoveries. Find love in everything that is, the simple and the extravagant. To realise that all is magnificent in life. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..