UPDATE

UPDATE
GOING TO THE U.S

UPDATE

GOING TO THE U.S

 

I slutet av Augusti så ska jag till Stockholm för att vara med nära och för att jobba. Fashion Week är snart också. I Oktober (om allt går som planerat) så ska jag till USA själv. Det är inte spikat än men jag delar det här i alla fall, för det är centralt i mitt liv just nu. Ibland vet man bara att man är på rätt spår och det här känns så rätt. I vanliga fall brukar jag vänta med att prata om saker och ting innan jag vet helt säkert att det kommer att bli av, men jag vill dela det här nu. Jag ska till den Östra sidan (om allt går som det ska alltså). Jag har inte varit i USA mycket överhuvudtaget, så det känns så coolt att fara dit i så fall och se mer. Jag är ivrig för allt som jag har planerat och jag njuter och uppskattar varje dag mer och mer. Det känns så viktigt att stanna upp och se vad man är med om hela tiden, att inte ta saker för givet. Om man är medveten om alla steg man tar och uppmärksammar det så blir allt så mycket roligare och bättre. Jag känner att det är så det är för mig i alla fall! Att det är viktigt att vara så tacksam man bara kan.


In the end of August I’m going to Stockholm to spend time with close ones and to work. Fashion Week in Sweden starts soon as well. In October (if everything turns out as planned) I’m going to the U.S by myself. It’s not settled yet, but I’m sharing it here anyway because it’s the most accurate thing in my life right now. Sometimes you just know that you’re on the right path, and I feel so good about this area. Usually I wait to speak about things before I know for sure that it’s going to happen, but I want to share this. I’m going to the East Coast (if everything turns out as planned). I haven’t spend much time in the U.S at all, so I feel very blessed to go there to see more. I’m happy for all that I have planned for and I enjoy everyday more and more. It’s important to take a break and to really feel and appreciate everything that are happening to you. To not take things for granted, you know. If you’re aware of the steps that you’re taking everything becomes much more enjoyable and fun. The importance of being grateful!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..