UPDATE

Photo: Evelina Rönnbäck (My sister)

UPDATE

SOCIAL MEDIA, FW AND THE U.S

 

Hej! Sorry att jag matar med massa nya saker, men det är som att jag inte har någon kontroll över det själv alls, utan det har bara hänt av sig själv, haha! Jag har skapat ny användare på Youtube, Musical.ly, och twitter! Jag skulle egentligen vilja heta @moa på alla mina appar, men det är antingen för kort eller så är det upptaget. Hur som helst så heter jag @moaemilias på alla appar, så det är enkelt att hitta, även på mitt nya Twitter account. Jag kommer att följa tillbaka alla som följer! Imorgon ska jag fara till Stockholm. Jag ska inte gå på så många visningar under Fashion Week, men några i alla fall, plus några event! Förhoppningsvis så ska jag träffa Veckorevyn också när jag är där! Jag ska framförallt vara med mina kusiner som är i Stockholm. För er som har följt mig ett tag vet att jag har ätit veganskt i drygt fyra år. Så jag ska käka på Pepstop (min favoritrestaurang i Stockholm) på en gång när jag kommer fram! Varje gång jag är i större städer så söker jag alltid upp massor av veganska, raw food och ekologiska restauranger. Det är i princip helt bestämt nu att jag kommer vara i USA i Oktober också. Det känns verkligen helt magiskt för mig!


Hi! I’m sorry that I’m pushing so many new stuffs, but it’s like I haven’t any control over it myself, it’s just happening by itself. I’ve created an account at Youtube, Musical.ly, and twitter! I would prefer that my username would be @moa, but it’s either to short or it’s already taken. Anyway, the username at all of my apps is @moaemilias so it’s easy to find, also at my new Twitter account. I will follow back anyone who follows! Tomorrow I’m going to Stockholm. I will not attend to that many shows during Fashion Week, but a few, and some events! Hopefully I’m going to meet up Veckorevyn as well! But most importantly I will spend time with my relatives while in Stockholm. For you that has followed me for a time knows that I’ve eaten vegan food for more than four years. I will go and eat at Pepstop (my favourite restaurant in Stockholm) as soon as I’ll arrive! I always look for vegan, raw food and organic restaurants when in big cities. It’s almost decided now that I’ll be in the U.S in October as well. That feels so magical to me!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..