UPDATE

Photo: Evelina Rönnbäck (My sister)


UPDATE

GIVEAWAY and fashion week

 

Jag har ett spännande samarbete på G. Det är  en tävlingen som kommer att vara på min Instagram! Kolla in min Instagram i veckan om ni vill vinna! Jag tycker att det är roligt med samarbeten i form av tävlingar. Det är roligt att kunna ge er något! Vinsten är från Karl Lagerfeld. Så kolla min Instagram i veckan för att vara med i tävlingen! Som ni såg så la jag upp ett inlägg med bilder från Fashion Week igår. Jag hade roliga dagar under Fashion Week i Stockholm, trots att jag inte var på många visningar den här säsongen! Det var roligt att det var på Grand Hotel, det är otroligt vackert, och jag är så tacksam över att mina platser var på front row på visningarna som jag gick på! Jag har träffat Veckorevyn för första gången sedan jag började att blogga för Veckorevyn också. Det var roligt! Vi tog en fika utanför deras kontor på ett kafé och gick igenom om allt möjligt. Jag tycker att det var så roligt att få träffa teamet på VR! Jag hoppas att ni gillar bilderna som jag la upp igår! Och jag hoppas att ni mår bra! Tack för att ni läser!


I have an exciting collaboration that’s coming up soon. It’s a contest at my Instagram! It’s only for my Swedish followers, sadly!! Next time everybody will be included! I think it’s fun to do a collaboration that’s in a shape of a contest. It’s nice to be able to give something back to you! The profit is something from Karl Lagerfeld. As you saw I did a post with photos from Fashion Week yesterday. I had amazing days at Fashion Week in Stockholm, even though I didn’t attend to that many shows this season! It was special that it was at Grand Hotel, the location is stunning, and I’m very grateful that my seatings was at the front row at the shows I attended to this season! I met Veckorevyn for the first time since I started to blog for Veckorevyn as well. That was so much fun! We had a coffee at a café outside their office and we talked about everything. I think it was so amazing to meet the team for the first time! I hope that you like the photos that I posted yesterday! And I hope that you’re doing so very well! Thank you for reading!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..