TRAVEL UPDATE

UPDATE
TRAVEL, U.S. AND MY BIRTHDAY

UPDATE

TRAVEL, U.S. AND MY BIRTHDAY

 

Hej! Jag sitter just nu på Albany Airport International i New York (som i delstaten New York, inte New York City). Jag kom fram till Albany igår och har sovit en natt på hotell utanför flygplatsen. Men idag ska jag åka vidare! Det har varit en lång flygresa. Jag spenderade en hel natt på Heathrow Airport i London och jag sov på en bänk under natten. Avgångstiden var försenad från London till Charlotte, så jag höll på att missa mitt flyg till Albany, men det gjorde jag inte. Allt gott! Jag har precis köpt en kaffe på Dunkin’ Donuts på flygplatsen och ska nu skriva i min skrivbok innan jag åker vidare. För precis ett år sedan idag var jag på ett event för Karl Lagerfeld under Paris Fashion Week och idag är jag på Albany Airport International och ska resa i USA! Det känns häftigt! Imorgon är det min födelsedag. Ni som har läst min blogg ett tag vet hur min syn på min födelsedag ser ut. Att jag inte identifierar mig med ålder. Men, däremot så älskar jag födelsedagsfirande! För att man kan ta chansen att fira sitt eget och andras liv! Jag tror och tycker att man har rätt att identifiera sig själv som man själv vill och känner att man är och skapa sin egen syn livet. Så länge man gör det med ett gott hjärta. Det vill jag verkligen också säga till er – Att ingen känner dig bättre än du själv, och du har rätt att identifiera dig själv och berätta för andra och världen vem just du är. Det är viktigt! Jag tror att genom att identifiera sig själv och faktiskt stå för den man är så gör man livet så mycket lättare för sig själv. Imorgon är det i alla fall min födelsedag! Vad är ett bättre sätt att fira sitt liv än att göra det genom av att leva livet? För det är det jag känner att jag gör just nu! Jag kommer att forsätta uppdatera bloggen under resan! Jag har fått låna en kompis polaroidkamera, så bilder i just det formatet kommer upp under veckan. Återigen, tack, tack, tack för att ni läser min blogg hörni! Det gör mig oändligt glad! Jag hoppas att allt är bra med er!


Hello! I’m currently at Albany Airport International in New York (as in the state, not New York City). I arrived in Albany yesterday and I’ve slept one night at a hotel outside the airport. But today I’m continuing the travel! It’s been a long flight. I spent a whole night at Heathrow Airport in London and slept at a bench there. The departure time was delayed from London to Charlotte, so I almost missed my flight to Albany, but I didn’t. So all is well! I’ve just bought a coffee at Dunkin’ Donuts at the airport and I’ll now write in my journal before moving on. Exactly a year ago today I was at an event for Karl Lagerfeld during Paris Fashion Week and today I’m at Albany Airport International and traveling in the U.S. That feels amazing! Tomorrow it’s my birthday. For all of you who have read my blog for a while know how my view of my birthday is. That I don’t identify myself with age. But, I love birthdays and I think it’s fun! Because you get the chance to celebrate your own and others’ peoples lives! I believe and think that you have the right to identify yourself as how you want and feel that you are and your own perception of life. As long as you do it with a good heart. I really want to say that to you – Nobody knows you better than yourself, and you have the right to identify yourself and tell others’ and the world who you are. It’s important! I belive that, by identifying oneself and actually stand for who you are, you make life so much easier for yourself. Tomorrow, it’s my birthday anyway! What is a better way to celebrate your life than by living it? Because that’s what I feel that I’m doing right now! I’ll continue to update my blog during the trip! I’ve also borrowed a friends’ polaroid camera, so photos in that format will come up during this week. Again, thank you, thank you, thank you for reading my blog! It makes me so very happy! I hope that all is well with you! I’ll talk to all of you later. Bye for now!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..