ADVENTURE

Photo: Evelina Rönnbäck

UPDATE

I’M GOING TO MOVE IN 2018

 

 

Hej! Jag hoppas att ni mår bra! Jag la ju upp lite Iphonebilder från min senaste resa på bloggen igår, från början till slut. Från de olika städerna i USA, London och Stockholm. Jag hoppas att ni gillar det ni ser! Att resa helt ensam är så lärorikt och speciellt. På tal om det, jag ska berätta en sak som jag inte har sagt än. Jag kommer förhoppningsvis flytta till London i början av 2018! Jag har velat flytta länge, men ni vet hur det är, allt måste vara på rätt plats. Jag är trots allt tacksam över de senaste åren! Dom har gett mig extremt mycket. Men, nu är det dags! När man ska flytta funderar man såklart på vad som kommer ge en mest. Jag har ju pratat lite om att flytta till Stockholm, men min dröm är ju bl.a. London och New York, inte Stockholm. Däremot tror jag att det hade kunnat ge mig mycket att bo i Stockholm, så vi får se vad som händer efter London helt enkelt. Kom med tankar, jag behöver hjälp! Hur som helst så kommer det här bli ett äventyr och en erfarenhet, vilket jag alltid är på. Häng med här! ♥


Hi! I hope you’re doing well! I posted some Iphone pictures from my latest trip on my blog yesterday, from start to finish. From the different cities in the U.S., London and Stockholm. I hope you like what you see! To travel all alone is so developing and special. Speaking of that, I’ll tell you something I haven’t said yet. Hopefully I’m going to move to London in early 2018! I’ve wanted to move for a great while, but you know how it is, everything must be in the right place. After all, I’m grateful for the last couple of years! It has given me extremely much. But, now it’s time! When you’re going to move, of course you think of what will give you the most. I’ve talked a bit about moving to Stockholm, but my dream is for example London and New York, not Stockholm. On the other hand, I think it could give me a lot to live in Stockholm, so I’ll see what will happen after London. Come with thoughts, I need help! Anyway, it will be an adventure and an experience, and I’m always up for that. Come along here! ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..