PLANS

Photo: Evelina Rönnbäck

UPDATE

MEETING, SRI LANKA AND LONDON

 

 

Gott Nytt År! Jag hoppas att det nya året har börjat bra för er. Om inte, lita på att det ändå fyller någon funktion och att det kommer bli bra tillslut. Jag är otroligt peppad inför 2018! Mina närmsta planer inför det nya året är ett möte med Facebook och Instagram, om två veckor ska jag till Sri Lanka och i slutet av februari flyttar jag till London! Jag ska berätta vad jag ska göra i London inom kort, för jag kan tyvärr inte säga det än. Men det är något som jag har sagt att jag vill göra, och det kommer hjälpa mig mycket i framtiden. Mer om det senare! Gällande Sri Lanka, så ser jag fram emot att vara med naturen. Det känns fantastiskt! Jag tänkte att jag ska uppdatera er om min situation kring sången, nu i början av det nya året. Jag antar att ni har förstått vid det här laget att det betyder allt för mig. Det går upp och ner! Jag jobbar på att hela. Det är jobbigt, men jag försöker tänka att det ska att lösa sig. Det ska bli bra! Innan jag avslutar blogginlägget, vill jag också tacka er som har läst min blogg under år 2017! Det känns för första gången som att min blogg är jag, och det känns i alla fall som en bra start inför 2018! Jag hoppas att det kommer bli ett stort år. Jag önskar också att ert år kommer att bli det bästa året någonsin!


Happy New Year! I hope that the new year has started well for you. If not, trust that it means something and that all will be well in the end. I’m excited for 2018! My closest plans for the new year are a meeting with Facebook and Instagram, in two weeks I’m going to Sri Lanka and in late February I’ll move to London! I’m going to tell you more about what I’ll do in London soon, because I can’t say that yet. But it’s something I’ve said I want to do, and it will help me a lot in the future. More about it later! As for Sri Lanka, I’m looking forward to be with nature. It feels amazing! I also think it should be a good idea to make an update about my situation with my singing, now at the beginning of the year. Because I guess you’ve understood that it means everything to me by now. It goes up and down! I’m working to heal. It’s hard, but I’m trying to trust that everything will sort out. It must do so! Before I’ll finish this blog post, I would like to thank you who have read my blog in 2017! It actually feels for the first time like this blog is who I am, it feels like a good start for 2018! I hope it’s going to be a big year. I also hope that it will be your best year ever!

  1. Gott Nytt År,vi ska hoppas att det nya året ska bli ett bra år,och att alla förväntningar och drömmar du har blir verklighet! ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..