THANK YOU

Instagram: @moaemilias

 

SOCIAL MEDIA

INSTAGRAM

 

 

Tack för kärlek och support på Instagram under 2017! Det hände mycket på Instagram för min del förra året! Det känns för första gången som att även min Instagram är mer jag. Jag jobbar fortfarande på att utvecklas! Det har varit och är ett projekt att våga visa mer av mig själv och vara autentisk på sociala medier, men det går framåt! Jag hoppas ni håller med! Kärlek!


Thank you for the love and support on Instagram in 2017! It happened a lot on Instagram for me last year! It feels for the first time like my Instagram is more who I am as well. But I’m still working on developing! It has truly been and still is a project to dare to show more of myself and be authentic on social media, but it’s moving forward! I hope that you agree! Love!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..