SINGING

 

MUSIC

NEW VIDEO ON YOUTUBE

Jag la precis upp en ny video på Youtube! Jag vet att klippen inte har så bra kvalité, men så får det vara helt enkelt. Man måste ju börja någonstans! Sången och musiken spelar störst roll för mig i detta! Men, jag ska såklart jobba på bättre kvalité inför framtiden! Det är hur som helst två klipp från 2013-2014 på min Instagram. Jag hoppas att ni gillar det!


I just uploaded a new video on Youtube! I know that the videos don’t have good quality, but that’s just how it is. You have to start somewhere! It’s the singing and the music that are the most important to me! But, I’ll work on better quality for the future! Anyway, it’s two videos from 2013-2014 on my Instagram. I hope you like it!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..