RIGHT NOW

 

Arlanda Airport, Stockholm, Sweden.

 

 

TRAVEL

AIRPORT

 

 

Hej! Jag är på Arlanda just nu. Jag har precis köpt en matcha latte. Jag älskar matcha latte! Det vet ni som har läst min blogg ett tag, haha. Bra kombo, flygplats + matcha latte. Hur som helst, jag ska till Sri Lanka i övermorgon! Först, ett möte med Facebook och Instagram, som nämnt. Det är därför jag är påväg in till Stockholm nu! Imorgon blir det frukost på Pepstop (vegan/rawfood) och sedan möte och lite annat. Det känns lite som att jag redan har påbörjat resan till Sri Lanka, det här känns som en uppstart. Så ser mina kommande dagar ut! Här kommer en bra låt, som jag lyssnar på just nu. Många har säkert hört den redan!


Hey! I’m at Arlanda right now. I just bought a matcha latte. I love matcha latte! You who have read my blog for a while knows that, haha. Good combo, airport + matcha latte. Anyway, I’m going to Sri Lanka the day after tomorrow! First, a meeting with Facebook and Instagram, as mentioned. That’s why I’m on my way to Stockholm now! Tomorrow I’ll eat breakfast at Pepstop (vegan/rawfood) and then the meeting and some other things. It feels a bit like I’ve already begun the trip to Sri Lanka, this feels like a startup. That’s how my upcoming days will look like! Here’s a great song, which I’m listening to right now. Many have probably heard it already!

  1. Det visste jag inte att du är i Stockholm,så trevligt du hinner väl inte hem förstår att du nästan har påbörjat den långa resan nu ,önskar dig en trevlig resa kramar♥️♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..